Dr. Geanina Miu

Specialist în stomatologie generală, cu competențe în protetică dentară, implantologie, laserterapie și parodontologie non-chirurgicală

Sunt dr. Geanina Miu, am absolvit Facultatea de Stomatologie în anul 1998. Am fost medic stagiar la Spitalul „Nicolae Malaxa” din Bucuresti timp de doi ani. Din anul 2000 până în anul 2012 am fost angajată ca medic stomatolog la diferite Clinici de stomatologie.

În toamna anului 2012 am hotărât să înființez propriul cabinet stomatologic: Jollydent. Principalul motiv pentru care am luat această decizie a fost timpul acordat pacientului: în multe clinici timpul este limitat şi medicul stomatolog se grăbeşte, însă eu prefer să nu mă uit la ceas când tratez un pacient, pentru că rezultatele durabile se pot obţine doar cu atenţie şi profesionalism.

Prima ședinţă este de cunoaştere, de ascultare a doleanţelor pacientului, consultația clinică și întocmirea planului de tratament. Dacă pacientul mai are nevoie de investigații paraclinice suplimentare (radiografii, CT, analize medicale) sau dacă nu reușim să ne punem de acord cu planul de tratament ne mai vedem și în ședința a doua și a treia până ajungem la un consens.

Cabinet Jollydent: dr. Geanina Miu

După ce am stabilit toate detaliile, plecăm la drum: medicul stomatolog, pacientul și tehnicianul dentar sunt o echipă.

Pentru terapiile complexe, Jollydent apelează la colaboratori care sunt specializați în anumite domeniu: endodonție, chirurgie maxilo-facială și ortodonție.

Dacă îți dorești un medic care să îți acorde atenție, să aibă răbdare, să îți îndepărteze frica și să aibă timp suficient pentru tine, poți apela cu încredere la dr. Geanina Miu – cabinetul stomatologic Jollydent.

VALORILE NOASTRE

În practica de zi cu zi, Jollydent şi-a construit un sistem de valori orientate către pacient şi nevoile sale:

– pacientul va fi întotdeauna în centrul atenției;
– planul de tratament este personalizat;
– găsim soluții de tratament la orice problemă stomatologică;
– prețuim timpul dvs , de aceea timpul petrecut în sala de așteptare este între zero și zece minute;
– atmosfera în cabinet este una prietenoasă, pacientul ascultă muzică, copiii pot urmări desene animate pe un ecran special amenajat;

Cabinet stomatologic Jollydent: valorile noastre

Cel mai plăcut moment este atunci când pacientul fredonează melodia preferată, în micile pauze pe care le primește :)