Imobilizarea dinților mobili cu ajutorul unei benzi din fibră de sticlă reprezintă o solutie agreată de un număr cât mai mare de pacienți. Nu știu dacă îţi poți forma o părere corectă despre un om privindu-i hainele sau analizându-i prietenii; dar cu siguranță, îți poti da seama de câteva elemente importante, definitorii pentru acesta, doar privindu-i dinții.

Modernitatea, isteria citadină sau goana după bunuri ne fac să uităm de sănătatea noastră. În aceste condiții, până și cele mai puternice oase din organism, dinții noștri, au de suferit. Tolerabil în viața de zi cu zi, dar inadmisibil în mediul de business unde fiecare detaliu vorbește în locul nostru.

Medicul stomatolog Geanina Miu consideră că “una dintre cele mai acute probleme ale pacienților este pierderea dinților ca o consecință a parodontozei. Din fericire, tehnologia și inovațiile permanente în domeniul sănătății ne permit astăzi să vorbim despre eliminarea acestei griji prin imobilizarea dinților mobili”.

Ceea ce trebuie să cunoască fiecare dintre noi este ca mobilitatea dentară apare, de cele mai multe ori, din cauza retracției gingivale și a rezorbţiei osoase. Aceste simptome fac parte dintr-o pleiadă de semne clinice care însoțesc parodontoza. Curios este că, cel mai adesea, sunt afectați dinții frontali inferiori. “O metodă de tratament bine tolerată de pacienți este imobilizarea dinților cu ajutorul unei benzi din fibră de sticlă. Pe lângă confortul propriu zis pe care aceasta îl asigură, este rezolvat și  aspectul  estetic. Fibra de sticlă este formată din cinci fire împletite și nu se observă cu ochiul liber. Banda din fibră de sticlă se atașează pe partea linguală a dinților” susține Geanina Miu, medic la Jollydent.

Banda din fibră de sticlă este flexibilă

Se aplică cu ușurință în cabinet, iar atât materialele folosite cât și tehnica sunt minim invazive. Pacientul se acomodează relativ repede cu această bandă. Rezultatele obținute sunt excelente și se mențin în timp, cu condiția ca pacientul să aibă o igienă riguroasă.

Fibra de sticlă pentru imobilizarea dinţilor costă 300 lei.

 

Sperăm că acest articol va veni în ajutorul tău și vei lua cele mai bune decizii pentru obținerea unui ZÂMBET STRĂLUCITOR.
Zîmbetul reprezintă un stil tău de viață!
Echipa Jollydent.

* Programările se pot realiza la numărul de telefon 0724 752 114.